Loppuvuoden uusille asiakkaille kaupanpäälle 5 suunnittelu- ja strategiapalaveria

Antti Kanto

Mainostaja ja verkkosivukehittäjä

Tein ensimmäiset verkkosivut 14-vuotiaana ja siitä tuli vuosien varrella toimiva ura. Nykyään toimenkuvana on inuIT oy:n pyörittämisen lisäksi mainoskampanjat ja verkkosivujen rakentaminen.

Lähtökohtana kaikelle tekemiselle pitää olla tarve ja auttamisen mahdollisuus. Rakastan haasteita ja on äärimmäisen tärkeää löytää sopiva yhteispeli.  Kun suunnitelmat ja tavoitteet on kunnossa niin töiden tekeminen on ilo ja tulokset saavutettavissa. 

 

Työnäytteet

Kirsi

Graafinen suunnittelu

Moi, mä oon Kirsi.  

Graafinen suunnittelija ja hullu kissanainen. Mulla on luontainen itseilmaisun tarve. Se on ollut aina selvää, että mun pitää tehdä työkseni jotain luovaa. Valmistuin media-assistentiksi joulukuussa 2010 – siis lähes 10 vuotta sitten. Hui! Valmistumiseni jälkeen olen itse pönkittänyt osaamistani opiskelemalla luppoaikana lisää minkä ehdin. Työssäni rakastan eniten erilaisia taittotöitä, ilmesuunnittelua ja kuvien käsittelyä. Innostun erilaisista tyyleistä, ja tavoitteenani on haalia portfoliooni laidasta laitaan mahdollisimman erityylisiä töitä. Inspiroidun uuden oppimisesta, sopivista haasteista ja siitä, että asiakas on itsekin innostunut omasta jutustaan. Missioni on tehdä aina ammattitaitoista jälkeä, ja kehittyä edelleen.

Työnäytteet

Teresa

Copywriter

Monilahjakas Copywriter ja SEO-ekspertti, jolta löytyy huomattavan laajalti ammatillista kokemusta digitaalisen markkinoinnin, SEO-kirjoittamisen, monipuolisen sisällöntuotannon ja maiden rajat ylittävän kommunikoinnin saralla tässä moi! Minut tunnetaan tehokkaasta ja nopeasta tavasta työskennellä, minkä lisäksi olen aina valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja mielenkiintoisia projekteja.